VERKOCHT!!!! Prachtige woning met praktijkruimte

€ 495.000


Ouden Dendermondse steenweg 58, 9300 AALST
  • 4
  • 312 m²
  • 530 m²
Bezoek plannen contacteer ons
Ontdek deze schitterende, volledig gerenoveerde woning met een royale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 312 m², gelegen op een perceel van 530 m². Deze unieke woonst biedt de perfecte combinatie van wooncomfort en werkruimte, ideaal voor wie wonen en werken wil combineren.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreedt u de praktijkruimte, die een aparte inkomdeur en hal heeft, compleet met een praktijkruimte en toilet. Daarnaast vindt u hier twee multifunctionele bureauruimtes, een moderne douchekamer en een volledig nieuwe keuken.

De woonruimte op het gelijkvloers verwelkomt u met aparte ingang en bestaat uit een ruime inkomhal, een apart toilet, een handige wasruimte, een berging en directe toegang tot de prachtig aangelegde, zuidwestgerichte tuin, waar u kunt genieten van de zon in volledige privacy.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime nachthal die leidt naar een indrukwekkende, lichte leefruimte met ingebouwde kasten en een gezellige houthaard. De volledig ingerichte keuken biedt niet alleen alle moderne gemakken, maar ook een schitterend uitzicht over de tuin en het terras. Hier bevindt zich tevens een bureauruimte en een extra berging. Vanuit het terras op de eerste verdieping heeft u toegang via een trap naar de prachtige, zuidwestgerichte tuin.

De tweede verdieping beschikt over een nachthal, een volledig vernieuwde, luxe badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en ligbad, en drie ruime slaapkamers (14,5 m², 15 m² en 18,5 m²).

De derde verdieping herbergt een volledig vernieuwde zolderkamer van maar liefst 45,5 m², ideaal als extra 4de slaapkamer, hobbyruimte.

Deze woning biedt niet alleen comfort en luxe, maar ook een zeer rustige ligging nabij het centrum van Aalst, met uitstekende verbindingen naar de E40. De woning is voorzien van dubbel glas, een zeer gunstig EPC-attest en centrale verwarming op gas.

Kortom, een prachtige woonst waarin u zowel kunt wonen als werken, met een zonnige, zuidwestgerichte tuin als kers op de taart!

financieel

Prijs
€ 495.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Kadastraal inkomen
€ 1.078

comfort

Open haard
Ja

gebouw

Bewoonbare oppervlakte
312 m²
Bouwjaar
1952
Renovatiejaar
2016
Verdieping(en)
3
Gevelbreedte
8,40 m

terrein

Perceel oppervlakte
530 m²
Terreinbreedte
12 m
Terreindiepte
53 m
Tuin
427 m²
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Oriëntatie terras
Zuidwest

energie

EPC
192 kWh/m²
EPC unieke code
20240530-0003242983-RES-1
Type ramen
Hout
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
2
Kelder
Ja
Terras
Ja
Terrasoppervlakte
23 m²

stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
G-score
C
P-score
C

Vragen?

uw contact

Foto

Thierry Sonck

02 460 80 46

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden